A máme tu deň s poradovým číslom 2. Už od rána fungujeme „ako píla“ 😊…. Rozcvičku sme „dali“ celkom, že O.K. – pri akrobatických pokusoch niektorých mládežníkov  o „ovládnutie švihadla“, nedošlo k žiadnym smrteľným úrazom 😊…Ako vidno zo záberov z družice „GALAXY 1“ – „papu-hamu“ na raňajky každý zvládol vcelku, že „dalo še“ … šak bolo z čoho vyberať !

I nadišiel prvý „vážny“ tréning doobedu – jedna partia (2015/2014) pod vedením „formateurs féminins“ sa nemnožko pobavkala – pobežkala, poskackala, pošantila… Tá druhá pod vedením „mňa“ 😊- nemnožko zamakala… nedá sa „svietiť“ – pripravujeme sa na súťaž (1.  Liga Mladší Mini Žiaci „yellow“) inu, ja nemám rád „prechádzkárov“ a bez tréningu to proste nende ….

Aj preto nám obedík chutil, že „na jednotku“…

Trošku odpočinku poobede (aj ked pri niektorých „pacientíkoch“ o odpočinku dosť ťažko hovoriť – disponujú nekonečnou zásobou energie… 😊…). Tak poobede ideme na to : aby odčerpali sme ďalšiu dávku nahromadených energetických zásob ! 😊 ! I podarilo, še … ! 😊 !

Kde sa vzal, tu sa vzal – vyprážaný syr na večeru bol výborný ťah (samozrejme môj … 😊..).

Dnes večer sme skúsili basket … nóóóó … kôš síce vo výške 305, ale loptičku sme prispôsobili, a tak sa trafili všetci (teda skoro…). Ale to neva, hlavne, že sme si zahrali … (mladší skôr teoreticky… 😊), ale aj tak dobre !

Na dnes už stačilo – teraz „et pyjama et dormir“ 😊

Zajtra máme náročný tréningový deň.

Vivat Basketbal – Vivat GALAXY !