Dnes nadišiel deň s poradovým číslom 3. Ranná rozcvička nám urobila, akože inak, nesmiernu radosť, ale sme to „dali“ (ako inak…) celkom, že O.K. Akrobacie na švihadlách nám idú celkom dobre – žiadny pokus o „zasamovraždenie“ obesením nevyšiel….😊…

Zo záberov kamier, nainštalovaných ŠtB (ešte spred 40 rokov…. 😊) vidno, že pobyt v telocvični (doobedu skupina „Bé“), neprebiehal živelne, ale pod vedením skúsených inštruktorov SZM a pridružených „signorina allenatori“ … 😊.

Skupina „Á“ – sa snažila popasovať s nástrahami atletickej dráhy, pričom aj niektoré pokusy zblížiť sa s povrchom at. dráhy („jemné pristátie na povrchu“), dopadli vcelku O.K.

Poobede sme si role vymenili. „Bé“ sa zahrali na „srandistov“ na atl.ihrisku a tí starší zistili v telocvični, že lopta je guľatá a v podstate vieme , že „nič“ 😊😊😊… Neva, naučíme sa !

Dnešná večera bola z pohľadu gen. manažéra klubu hotová katastrofa – buchty na pare ! Samozrejme, mládežníci to zhltli na počkanie (aj „signorina allenatori“), „my“ sme si dali řízek… 😊

Večer sme pokračovali FIBA zápasmi – kat. U7-8 😊 – vážne boje o postup do …. (po vzore našich reprezentácií… 😊)

Na dnes už stačilo – teraz „buona notte“😊

Zajtra máme náročný „free“ deň.

Vivat Basketbal – Vivat GALAXY !