Deň 8. – deň ešte doobedu trénovací – „výbehový“ (viď – foto…) a zároveň deň „rozlúčkový“ a snáď aj trochu „smutne-nostalgický“…
Týždeň od nedele do nedele nám zbehol ako voda. Na mamičky sme nemali čas ani pomyslieť (čo však mamičky znášali iba ťažko… ), a keď predsa len, tak „mojkátko“ p. Dutková ( za čo jej véééľmo ďakujem ) i Mirka – trénerka, to zvládli… ….
Či verte, alebo nie, dalo nám to (sústredenie Koliba-Svit)veľa po fyzickej, technickej a v neposlednom rade (snáď v tej najdôležitejšej) – aj spoločensko-kamarádskej !
Ja osobne som veľmi spokojný s prácou všetkých 08-károv (väčšinou trénovali so mnou), ale pozitívne hodnotenia mám aj od trénerov Petra a Mirky (09-10´). teda všetci to zvládli – z nikoho neubudlo !
A tí, ktorí z „veľmo vážnych“ dôvodov neboli (dôvod – babka, deko , teta, ujo, strýko v amerike, varenie slivkového lekváru, či….jednoducho „sa mi nechce…“ – nuž …??? – uvidíme…) – naozaj „basketuchtivých“ hráčov je v klube až-až…. a prosiť sa ? Na to naozaj nie sme odkázaní …
Teda na záver : Svit sa vydaril – makáme ďalej !
“ Vivat Basketbal – Vivat GALAXY ! „

Niečo z tréningu a rozlúčky – TU !