Deň šiesty – trénovací „jemne náročný“
No a po dni „výletovom“ sme sa opäť pustili do práce. Ale – všimnite si 1. obrázok – to nie sú švéske stoly v „Palm Beach“ – ale výmysel kuchára na raňajky (samozrejme proti mojej vôli ! ). Pôvodne sme mali mať iba (ako normálni smrteľníci…) na raňajky rybaciu pomazánku. Kamarát (majiteľ) s kuchárom vymysleli, že budeme mať 3 (!!!) druhy – rybaciu, vajíčkovú a bryndzovú … A (!) ešte ako „chuťovku“ – rohlík vo vajíčku… (pamlsok pre deti…) to, aby detičky papkali… No dobre, riekol som si, porozmaznávame ich trošku. Samozrejme všetci boli spokojní až na … a to si tipnite na koho ? – Neprezradím – doma poviem ! Me skoro poraželo !
Tí naši mladší (08-09) mali dnes šťastie a mohli sa „pokochať“ pohľadom na tréning „extraligových“ mužov Svitu, ktorí práve tiež trénovali na kopci vedľa koliby – takže si zatrénovali spolu… a na záver aj tá spoločná fotka.
My „starší“ sme sa trošku „motkali“ na inom mieste – no, či motkali neviem, posúďte sami – viď. Jakub na obede – temer zaspal ! Asi sme sa len tak „nemotkali“ … .
Aj poobede v telocvični sme sa „posnažili“, nemnožko potrénovali, po večeri pošantili… a teraz je už každý v „inom svete“ …
Dobrú noc, zajtra nás čaká Day 7. – Day, opäť náročný, ale už nám to ide ako po masle…

A pozrite sa – TU !